Kerskoek

Hierdie is ‘n wonderlike resep!

KERSKOEK

Bestanddele:

1 koppie water
1 teelepel koeksoda
1 koppie suiker
1 teelepel sout
1 koppie bruinsuiker
Suurlemoensap
4 groot eiers
Neute
1 bottel brandewyn (3 bottels as jou naam met ‘n S begin)
2 koppies droëvrugte

Metode:
Proe die brandewyn om gehalte te toets.
Neem ‘n groot mengbak en proe weer die brandewyn. Maak seker dis die beste
gehalte (As jy 3 bottels gebruik, is dit sekerlik KWV.)
Skink een koppie vol en drink dit.
Herhaal.
Skakel die menger aan. Klits een koppie botter in ‘n donsige bak.
Voeg ‘n teelepel suiker by. Klits weer.
Maak seker die brandewyn is sjteeds goed. Drink nog ‘n koppie … vir die
wis en die onwis.
Skakel die menger af.
Breek twee eiers, gooi dit en die droëvrugte by. Tel die vrugte van die
vloer af op.
Meng die skakelaar aan. As die droëvrugte in die menger vassjit,
sjkroewedraaier dit losj.
Proe die brandewyn vir gifterigheid.
Sif nou twee koppies sout by.
Proe die brandewyn.
Sif die suurlemoensap, dreineer die neute en gooi ‘n tafel by.
Dan ‘n lepel sjuiker, of sjo ietsj. Wat jy ook al kan kry.
Sjmeer die oond.
Draai die koekpan 360° en moenie Val nie.
Menger die afskakel.
Gooie die bak deurrie venster enne drunkie laasjte brandewyn op.

Gekersde Seënfees !!! koek

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Change )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Change )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Change )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Change )

Connecting to %s